Снимка: Булфото
fallback

Бъдещият треньор на Левски Илиан Илиев ще прибира почти двойна сума в новия си клуб в сравнение с настоящия - Берое, съобщава "Тема Спорт".

Заплатата, която Илиев получава в Стара Загора, е 7 хиляди лева, докато на "Герена" тя ще бъде 12 бона. Отделно от това са уговорени и бонуси за всеки спечелен трофей, както и за влизане в групова фаза на евротурнирите.

Както е известно, специалистът подписа тригодишен договор със "сините", който влиза в сила веднага след края на настоящия сезон.

Левски усилено търси двама нападатели, които да засилят мощта на тима в предни позиции. До момента обаче опитите на Иво Тонев да намери подходящи играчи удрят на камък.

Според запознати дори Сьорд Арс, който е собственост на клуба до юни 2014 година, е отказал да се завърне.

Холандецът играе като преотстъпен в китайския Тянцин Теда. Той си тръгна от „Герена“ по изричното настояване на Николай Костов, който въведе схема без чист централен нападател.

Новият старши треньор на сините Илиан Илиев, който официално трябва да поеме отбора от лятото, обаче категорично  настоява в отбора си да разполага с класни тарани.

Той е поискал от Иво Тонев в тима поне двама играчи на този пост. Единият набелязан е от френски втородивизионен отбор, като главният скаут Дончо Донев дори гледаше изявите му на живо.

Други опции са близките до Тонев Цветан Генков и Мартин Камбуров да акостират на „Герена“.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 12 години

Берое! Берое! Берое! Берое!Берое! Берое!Берое! Берое!Берое! Берое!Берое! Берое!Берое! Берое!Берое! Берое!Берое!

6

Анонимен

преди 12 години

Всичко е Берое!

5

Анонимен

преди 12 години

Kъде са 7000 за период от 3 год, и къде са 14000 за период от макс. 3-4 месеца. Пак ще се започнат старите исторри. Илиев стои в Берое!

fallback