Снимка: Булфото
fallback

Собственикът на Левски Тодор Батков ще бъде свидетел на Майкъл Чорни по делото срещу Олег Дерипаска, пише "Тема спорт", позовавайки се на руски медии.

Процесът ще се проведе в Лондон, а разпитите ще продължат от май до ноември тази година. Както е известно, почетният президент на сините Чорни съди Дерипаска за сумата от 3 милиарда долара.

На разпит ще бъдат привикани доста известни бизнесмени, както и служители на КГБ.

В същото време се разбра, че Левски може и да не успее да привлече бившия си футболист Станислав Ангелов, който в момента е собственост на Анортозис.

Към момента, Пелето е отстранен от първия отбор след скандал с треньора Рони Леви. През зимата именно наставникът спря играча за евентуално завръщане в Левски, заявявайки, че българинът е важен за тима.

От ръководството на Левски все още не са предложили предварителен договор на Пелето, а към него има интерес от страна на още два клуба, които дори са му отправили конкретни предложения.

Твърде е възможно, в тази ситуация Ангелов да заложи на сигурното и да се споразумее с някой от другите възможни отбори, обобщават запознати.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Всичко се връща

преди 12 години

Когато атовете се ритат, магарето си пати. Батков, волът рие, камъните падат върху него. Който гроб копае другиму, сам пада в нея. Изглежда доста проклятия си изял с твоята ненаситна омраза към другите отбори, та всичко тръгна срещу ти.

24

A

преди 12 години

Този дебелак с мустаците съвсем се е пропил.

23

chicago

преди 12 години

Процеса е в Лондон.Като гледам с какви индивиди се е забъркал,може"изненадващо"да го топнат. Ей богу,щото и той е в доклада на Уикилийкс,заедно с Ганчев,Гигов,Златев,***,Дончев и други видове"бизнесмени"начело с Борисов.У нас бизнесмен в Лондон - ще видим.

fallback