Стилиян Петров готов за битката на живота си. Снимка: архив, Булфото
fallback

Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш призова футболистите си да играят за Стилиян Петров в днешния двубой срещу Челси.

Вчера стана ясно, че българският капитан на бирмингамци е болен от тежкото заболяване левкемия или по-точно казано рак на кръвта.

Имаше възможност днешният двубой между Вила и Челси да бъде отложен, заради изключително сериозното заболяване на българина, но в крайна сметка самият Петров е настоял срещата да се играе.

"Това ще бъде мотивация за нашите момчета да излязат в отсъствието на капитана и да играят за него", заяви Маклийш на пресконференцията преди днешния мач.

"Всеки един от нас ще бъде зад Стенли, това е наистина много сериозен удар", добави босът на бирмингамци.

Oще по темата
 Маклийш отсече, че според него болестта на Петров е в ранен стадий и изрази надежда, че българинът ще може да се излекува безпроблемно от нея.

"Смятаме, че болестта е в ранен стадий", каза той.

"Разговарях с него и той изглеждаше типично непоколебим", добави още спецът на вчерашата си пресконференция.

Междувременно в социалната мрежа Facebook разпространи думите на Стенли към свой приятел: "Край с футбола! Започвам тежка битка за живота си, брат!"

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Гост

преди 12 години

В момента, приятелят ми на 32 години преминава през борбата с рака. Понеже няма много инфо из нета за лекари, болници, алтернативи, направих блог: canfight.blogspot/ , ако някой смята, че може да намери нещо за себе си, заповядайте. Желая здраве!

59

Анонимен

преди 12 години

: Един начин за пасивен доход - не изисква повече от 5 минути време. Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 9-ти април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех!

58

ani

преди 12 години

nujen e zdrav duh.ti si silen..........shte se spravish !

fallback