Масимо Амброзини е свалил обувката на Лео Меси. Снимка: Reuters
fallback

Милан и Барселона изиграха много интересен и динамичен мач, но не успяха да си вкарат гол и завършиха при равенство 0:0 в първия четврътфинален мач от Шампионската Лига, игран на стадион "Сан Сиро".

Каталунците очаквано доминираха в притежанието на топката и имаха териториално преимущество, но защитата на Милан като цяло се представи стабилно и не даваше много свобода на Лео Меси.

От своя страна отбраната на Барса не бе много стабилна и на няколко пъти "росонерите" имаха невероятни възможности за гол, но Робиньо и Ибрахимович направиха непростими пропуски.

Така двата отбора отложиха развръзката за реванша след седмица на Ноу Камп.

В последния четвъртфинал Байерн победи с 2:0 Олимпик Марсилия като гост и почти се класира за полуфиналите на турнира. Марио Гомес откри резултата в края на първото полувреме, а Ариен Робен удвои след почивката.

 

Подробности за Милан - Барселона четете тук

Подробности за Марсилия - Байерн четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

A4o

преди 12 години

Великолепно, другата седмица 1-1 , или може би 2-2 и каталунчетата си отиват!

20

ФАШИСТ

преди 12 години

до 14- като ти са скучни мачовете на БАРСЕЛОНА , гледай уестърни филми, там поне има и кървища - БАРСА е СТИЛ , КАЧЕСТВО и КРАСОТА във футбола !

19

Simo

преди 12 години

Ей значи,един мач съдията не беше от Барселона и не можаха да бият.Аман от изнежени и симулиращи лиглъовци.Те свикнали при всеки допир да и дават я дузпа я нарушение."Дузпа дузпа дузпа.....крещеше футболист на барселона,без да осъзнава че е паднал в банята".

fallback