Давид Каядо ще бъде основната заплаха за отбраната на ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Рекордни премии могат да си заработят футболистите на Берое, ако победят ЦСКА на "Българска Армия". Срещата е в сряда от 19.00 часа.

Според слухове на заралии са им обещани по 4 бона на калпак, като голямата част от парите идвали от съперниците на червените за титлата.

Играчите на Берое изразиха увереност в успешната игра на "Армията" и се надяват, че от ЦСКА могат да подценят мача, както се случи на Левски - Миньор.

Халфът на "зелените" Елиаш Алвеш да Силва заяви преди мача, че целта пред отбора е да постигне добър резултат срещу "армейците".

"Трябва да се представим добре срещу ЦСКА. Важно е да играем добре. Отиваме в София, за да постигнем позитивен резултат“, заяви Да Силва.

"Чувствам се добре в Берое и в Стара Загора. Това е най-важното, за да мога да съм концентриран изцяло върху представянето си на терена“, каза още халфът на заралии.

Още новини за Берое и ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

бероец

преди 12 години

Като кажат обещани премии, че сякаш кой знае какво. Ще играем колкото можем със или без премии, пък каквото стане. Като са по-добри ЦСКА ще ни бият, така или иначе Берое няма какво да губи в подобен мач. Аз лично ще отида на стадиона да си подкрепя отбора, защото Берое е религия в Стара Загора. И дано стане хубав мач.

4

Анонимен

преди 12 години

Обещали са близо 50 бона на Берое, без да зависи кой знае колко нещо от тях. Представям си колко са обещали на съдията, който може доста по-сериозно да повлияе на резултата.

3

иво

преди 12 години

А аз мисля,че вместо да дават пари на Берое ,г-н Тонев , спокойно може им да даде месечните заплати на футболистите на Левски.Кой каквото си заработи , де.

fallback