Двукратният носител на "Златната топка" Франц Бекенбауер заяви, че Лионел Меси е комбинация от качествата на Диего Марадона и сър Боби Чарлтън.

"Меси е гений. Той може всичко. Когато го гледам, виждам един много талантлив и умен футболист, неговият ляв крак е като този на Диего Марадона", заяви Кайзера пред вестник "Мирър".

"Разликата е, че Меси също така прилича на Боби Чарлтън. Той е много мил човек, истински джентълмен. Няма да чуете от него да каже нещо лошо за някой."

"Барселона е най-добрият отбор в света, почти перфектен тим. Фантастични са на терена. Е, Барса не е непобедим, вече видяхме това, но това е не само силен отбор, но и един от най-атрактивните в света."

"Според мен тази Барса е сред най-великите за всички времена, заедно с Реал Мадрид, Аякс на Йохан Кройф и моят Байерн", допълни Бекенбауер, който обърна внимание на случващото се в редиците на баварците.

"Смятам, че играчите на Байерн в момента мислят твърде много за финала, който ще е на нашия стадион. И това не е добре за тях."

"След като се върнаха от зимната си подготовка не виждам бойния дух, който очаквах да забележа в отбора. Трябва да спрат да мислят за финала и да се концентрират върху мачовете, които играят", завърши легендата.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase