В Бургас може да стане страшно днес. Войната между сектор "Г" и „Титан” започва официално с гостуването на Черноморец.

Протестите бяха дотук, търпението се изчерпа. Червените ултраси са решили да се надигнат срещу собствениците на клуба, които доведоха ЦСКА до тоталната футболна ликвидация.

Феновете на Армията готвят масови побоища и погроми покрай мача в Бургас, за да направят черен живота на пернишките босове.

В гаражи и мазета се правят бомби и факли, приготвя се въоръжение от боксове и тръби, организират се нападения.

По сайтове и форуми в интернет валят бесни закани. „Титан” трябва да страда, както в момента страда ЦСКА", категорични са от агитката.

Плановете на лудите глави от сектор "Г" обаче може и да не се изпълнят. Димитър Борисов и Иво Иванов са разбрали отнякъде за бруталната идея на ултрасите.

Последното, което им трябва на Титаните, са безредици в Бургас, особено след зверските скандали с Черноморец тази зима. Собствениците са предупредили полицията за евентуалните изстъпления по улиците на града.

Веднага привикали и шефа на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето и няколко часа са го притискали да не допуска никакви вандалски прояви край морето.

Дучето обаче е безсилен пред гнева на сектор "Г", а и самият той заявил в прав текст на пернишките шефове, че се гаврят с феновете и са напът да погубят ЦСКА.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase