Шефът на ЦСКА спокойно може да си люпи семките, след като уреди кой да се грижи за здравето на играчите си

ЦСКА също подписа спонсорски договор с веригата турски болници "Аджъбадем". Представител на югоизточните ни съседи и Венцислав Живков официализираха партньорството на пресконференция. Споразумението е за 4,5 години,

Само ден след като се договори с Левски, за да следи здравословното състояние на "сините" играчи, лидерът в турското здравеопазване стори същото и с ЦСКА.

В клубната каса и на двата отбора обаче не влиза нищо, а по-скоро се спестяват средствата за лечението на футболистите, което е сериозно перо в бюджетите.

В сряда "сините" признаха, че така спестяват около 500 000 лева, които биха дали за лекари. Същото би трябвало да важи и за ЦСКА.

От "Аджъбадем" преференциално ще могат да се възползват и привърженици на "червените", като не беше уточнено как точно ще става това.

Услугите на веригата клиники ползват и в Локомотив Пловдив, като договорът със "смърфовете" беше подписан още преди време.

"Здравето на ЦСКА вече е наши ръце", заяви представителят на "Аджъбадем" Чааръ Илки. От клуба връчиха на турците членски карти за стадион "Българска армия".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase