Снимка: Ройтерс
fallback

България изигра отлична контрола срещу Унгария и след 1:1 на стадион "ЕТО Парк" в Дьор "лъвовете" направиха подарък за дебюта на Любо Пенев.

Домакините поведоха с гол на Адам Салай през първото полувреме. България изравни чрез резервата Валери Божинов в края на контролата.

Родните ни национали извъртяха равен, но този път показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол. Подобни пропуски едва ли би направил и непрофесионален футболист.

Момчетата на Любо Пенев проспаха по-голямата част от първото полувреме, но след почивката бяха истински лъвове и схрускаха "маджарите".

България от години не бе изглеждала по подобен приятен начин на футболния терен - борба, преса, здрави единоборства, но "лъвовете" сътвориха уникални пропуски, които можеха да ни костват дори и равенството.

Футболистите ни се забавляваха през по-голяма част от проверката, но трябва обаче да се признае, че на моменти допускахме елементарни грешки в защита. Едно голямо "Благодаря" и за Любо Пенев, който успя поне малко да възроди "лъвовете".

Подробности от срещата можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

няма значение

преди 12 години

Ало от БФС спрете да искате пари на младите момчета за да играят.Всички го знаят това че да играеш в някой отбор трябва да си плащаш. Е така футбол няма да имаме.

86

gogo

преди 12 години

вили Вуцов-Любо Пенев има нужда от време. Нещата няма да се получат за 2-3 дни. Това трябва да е ясно. Ако някой си мисли, че с 2 мача ще заиграем като Бразилия, по-добре да ходи в цирка и да гледа фокуси. Във футбола има реалности", каза още Вуцов.Българинът не трябва да се заблуждава. Нямаме шансове да се класираме и на следващия голям форум, който е Световното първенство в Бразилия. Погледнете какво е състоянието на клубовете, най-вече на юношеските гарнитури. Да сте чули за някакъв успех

85

до 86

преди 12 години

Ами то националния отбор е като националната телевизия-никой не ги гледа вече.

fallback