fallback

Масимо Морати продължава да има силно желание да постави начело на Интер Пеп Гуардиола.

"Нерадзурите" се сринаха тотално по-малко от 2 години, след като спечелиха Шампионската лига и босът е амбициран да върна славата на клуба.

Според вестник “Марка” Гуардиола остава на челно място в неговия списък за нов треньор, като изданието твърди, че е готов да дава на Пеп по 20 милиона евро заплата на година.

Освен това наставникът на Барселона ще може да вземе със себе си целия екип, с който донесе толкова успехи на каталунците или най-малкото да сформира нов, ако някои от хората в настоящия му щаб не са съгласни да работят в Милано.

Засега обаче изданието твърди, че Гуардиола не е готов да обмисли евентуалната оферта, тъй като предпочита да се съсредоточи върху края на сезона, а и освен това все още се колебае дали да поднови договора си с Барса или не.

Той е наредил на агента си да отказва всякакви оферти на този етап, което може би показва, че все пак е по-вероятно да остане на “Камп Ноу”.

Арсенал е другият сериозен кандидат за подписа му, макар че в Северен Лондон той със сигурност би получавал няколко пъти по-малка заплата, отколкото в Интер.

Още новини за Барса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Иван

преди 12 години

Каталунец до мозъка на костите, не са предатели ;)

1

boy

преди 12 години

За какви пари говорим!?!

fallback