fallback

Вечерта не се оказа добра за големите отбори в Шампионската Лига. Испанският Реал Мадрид изпусна победата срещу ЦСКА в 93-та минута, докато английският Челси записа срамна загуба с 1:3 като гост на Наполи.

В първия мач от вечерта отборът на Жозе Моуриньо контролираше играта 90 минути на стадиона на руснаците Лужники.  В началото Кристияно Роналдо бе дал преднина на гостите. В допълнителното време обаче холандецът Верблуум вкара драматичен изравнителен гол за крайното 1:1.

Доста по-тъжна се оказа вечерта за "наследника" на Моуриньо - Андре Вилаш-Боаш. Наставникът на Челси мина от екстаза до отчаянието и сега ще трепери по-силно от всякога за поста си.

В гостуването на Наполи неговият Челси поведе с гол на Хуан Мата през първото полувреме. Още до почивката обаче неаполитанците обърнаха резултата чрез Есекиел Лавеци и Единсон Кавани. След почивката италианците вкараха още един гол чрез Лавеци и са на път да отстранят лондончани.

Това бе 5-ти пореден мач без победа за Челси във всички турнири и бъдещето на Вилаш-Боаш е по-сиво от всякога.

Подробности за ЦСКА Москва - Реал Мадрид прочетете тук

Подробности за Наполи - Челси прочетете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

морски

преди 12 години

Браво на ЦСКА,браво на руснаците!!!!

17

Гонзо

преди 12 години

Някой разбирачи от футбол смятат че като Челси играе със син екип са Левски. Та затова толкова са угрижени от равния резултат в Москва.Челси е тръгнал надолу и пример за това са и резултатите от последните му 4-5 мача. Все загуби.А на говедата от Герена и техните привържаници мога да кажа че скоро и те ще тръгнат по пътя на Челси.

16

Анонимен

преди 12 години

Челси са *** отбор с *** публика! Снощи ако играеха Ливърпул щяха да се чуят привържениците!

fallback