fallback

"Титан" няма намерение да спира с разпродажбата на звездите на ЦСКА. Ръководството е предложило Жуниор Мораеш на Стяуа. Това са най-новите информации появили се в "Борисовата градина".

Връзката отново е мениджърската фамилия Бекали. От Генча все още не са се отказали от нападателя на ЦСКА. След края на есента червените сложиха трансферна цена на играча от 2 млн. евро, но със сигурност в момента е по-малка.

Очаква се в следващите седмици двата клуба да продължат разговорите за Мораеш. Трансферният прозорец в Румъния затваря с подновяването на първенството, което по програма бе планирано за 25 февруари, но след това бе отложено за 3 март.

Така носителите на Купата и Суперкупата на България най-вероятно ще останат без качествен нападател през пролетта.

Както е известно, ЦСКА вече продаде Янис Зику и Грегъри Нелсън, които преминаха съответно в Поханг Стилърс и Металург Донецк, както и Спас Делев, който парафира с турския Мерсин.

В началото на седмицата пък Мишел Платини бе шитнат в румънския Динамо Букурещ. От тези четири трансфера "Титаните" прибраха повече от 3 000 000 евро, а Мораеш струва поне 1 500 000 евро.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

uk

преди 12 години

ei ebaha maikata na otbora a fenovete na cska malchat kat dupeta ai sega da va vidia tia deto sa biat v gardite fenovete na levski li tria da izgoniat titanite

4

Одитор

преди 12 години

ЗАКРИВААЙЙЙ!

3

Анонимен

преди 12 години

Мечтата на рогатите от Гейарена взе да се сбъдва. Май наистина ще закрият най-великия български отбор.

fallback