Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че ако стане селекционер на Англия, би взел в националния отбор на страната ветерана на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс.

"Нека бъдем честни, вие бихте били щастливи да видите Пол Скоулс на европейското първенство тази година", заяви Реднап пред репортери.

"Който е да е селекционер, би се радвал да вземе Пол в отбора - аз също бих се радвал да го видя в игра. Той играе също като испанците - като Шави и Андрес Иниеста. Пол не губи топката", допълва наставникът на "шпорите".

"Нужни са характери и мъже в отбора, ако искаш да спечелиш голям шампионат. Франк Лампард все още е играч от най-висока класа", продължи опитният специалист, който наскоро бе оправдан за укриване на данъци.

"Някои го отписват, но според мен Франк Лампард е страхотен играч. Стиви Джерард също е футболист от най-висока световна класа. Имаме добри футболисти в средата на терена", убеден е мениджърът.

"Има някои подходящи кандидати за капитанската лента, а Стиви е фантастичен играч. Има още един-двама, които могат да се справят. Скоти Паркър може да се справи, също както и Стиви", каза още "старата лисица".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase