fallback

До дни ръководството на ЦСКА ще прекрати договора на Адемар. Бразилецът е твърда дупка в състава на армейците и те искат час по-скоро да го разкарат.

Както е известно, в момента ЦСКА разполага с четирима футболисти извън ЕС - Платини, Мораеш, Адемар и Присо, и един от тях трябва да бъде освободен.

Това е именно Адемар, който закъсня самоволно за старта на подготовката в началото на януари. Тогава Дуци Симонович заяви, че той най-вероятно няма да остане в ЦСКА през пролетта.

ЦСКА направи опит да продаде Адемар в Румъния, но в крайна сметка северните ни съседи се отказаха от услугите му.

Съществуваше и възможност бразилецът да заиграе в Локомотив София, но Тони Велков бе против подобен трансфер.

В същото време се разбра, че сделката между Динамо Букурещ и ЦСКА за Мишел Платини зависи от друг футболист.

Лидерът в румънското първенство чака да продаде 23-годишния си централен нападател Ливиу Ганеа, който има мачове за младежкия и мъжкия национален отбор на Румъния. Интерес към него има от Астра Плоаещ.

"Най-късно до вторник трябва да е ясно дали Ганеа ще премине в друг клуб. Ако това се случи, Динамо ще закупи Платини от ЦСКА", заявиха от Румъния пред "Тема Спорт".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

прасчо

преди 12 години

Гърнето и Праховеца....Европа през крив макарон...Понякога ме е срам,а съм потомствен цесекар,помня такива мачове,от които ти настръхва мозъка...Сега само тарикати и БЕТ-ове...Откакто се появиха тия залагания.....само ***

10

фен до 8

преди 12 години

Все такива собственици ни се падат-далавераджии! В България е така-трябва да си измамник иначе не вървиш! Завиждам на Лудогорец,скоро не сме имали такъв отбор с такава ирганизация! Евала на боса им!

9

Анонимен

преди 12 години

По скоро да идват хора в ЦСКА където разбират от футбол и милеят за ЦСКА време еее!

fallback