fallback

Бургаският Черноморец се закани да уведоми ФИФА за скандала с Абел Анисе.

От стадион "Лазур" искат световната футболна централа да им присъди 700 000 евро обезщетение, което да се поеме солидарно от червените, Анисе и мениджъра му Сокена Ба.

Това е сумата, която от Левски са били готови да платят за мадагаскареца, макар че в договора му има освобождаваща клауза за 350 хиляди евро.

"В Левски явно не са знаели за тази клауза. 700 000 евро е реалната оферта, която получихме от тях. Затова ще търсим обезщетение не само за футболиста, но и за пропуснати ползи", заяви изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков.

Както е известно, ЦСКА представи Анисе като свой футболист, след което от Бургас оспориха, че той е напуснал неправомерно отбора.

В последствие Спортно-техническата комисия към БФС констатира прекратяване на договора между Анисе и Черноморец без основателна причин и обяви, че ако Анисе сключи договора с друг клуб, за него ще следва сериозна санкция.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

калейчо до 1

преди 12 години

Пич..не те знам от къде си ..а и не че има значение..ама що не идеш до Кауфланд да си купиш едно възе и да си вържеш един камик...па *** до Панчарево и рипни без да гледаш къде ще паднеш...***..

7

Анонимен

преди 12 години

Няма ФИФА няма БФС няма ФИБА няма УЕБА няма ***!! Всичко се решава в съда! Никой не може да забрани на играча да не играе! ЗА това и ФИФА за издали служебна картотека за Мораеш в ЦСКА! Простотия до шия! Оня ден БФС заплашваха и обиждаха днес бяха изключително "мьеки" (като говоренето на бургазлии) и казаха че нямат право те да решават! Херо си оскуба косите с този Анисе! :D

6

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия закани бе!? АКо можехте да направите нещо до сега щяхте да сте го направили! Прости селяни!

fallback