Снимка: Ройтерс
fallback

Лошото момче на световните ски - Боде Милър, намери време и за любов по време на стартовете за световната купа във Венген.

Американската звезда прикотка фигуристка №1 на Швейцария. Световната шампионка Сара Майер почти не се разделя с него. Според швецайрските медии между тях е пламнала любовна искра.

Майер разкри, че се придвижва с неговия хеликоптер. "Какво става там, това ще оставим на въображението ви", обяви вестник "Блик". "Беше прекрасно да се возим двамата заедно", призна красавицата.

Той е най-непокорното момче в "белия керван". Тя е красива млада жена и изкарва почти колкото него.

Боде Милър има всичко в ските, има и състояние, което възлиза на малко повече от 1,3 млн. долара, което го поставя сред най-богатите в зимните спортове.

Според запознати напоследък непокорният янки изглежда по-спокоен, укротен… Причината вероятно е новата му изгора - Сара Майер.

Засега не я притеснява скандалната известност на новия й любим. Боде не крие, че е фен на виното (понякога и в големи количества), не са му чужди и скандалите, и вечната врява около него.

Милър е роден на 12 октомври 1977 г. и Ийстън, Ню Хемпшир. През 2005 г. той стана първият американец след Фил Мер с най-престижното отличие - Световната купа.

Има пет медала от олимпийски игри - злато в комбинацията от 2010 г., бронз в спускането, също от Ванкувър, и още три сребърни медала - гигантски слалом и комбинация през 2002 г. и Супергигантски слалом - 2010 г.

Спонсори са му едни от най-сериозните фирми в бизнеса като Nike, Head, Superfund, Pagnella Ski Resort, Hublot, Hot Gear, Madhouse Munchies.

Определено Милър е най-успешният и най-скандалният скиор на САЩ. Не е тайна, че тази комбинация му донесе доста пари, особено от Nike и Head.

Изненадите не свършват дотук. В началото на 2009-а той изненада фенове и журналисти с разкритието, че има едногодишна дъщеря.

"Не съм се старал да пазя това в тайна. Ако някой ме беше попитал, щях да кажа. Мога да споделям малки подробности, но предпочитам да пазя личния си живот за себе си. Името на дъщеря ми е Нийсън Дейси".

"Майка й избра първото, а аз второто име след нейното раждане. Майката на дъщеря ми е много добра моя приятелка, с която излизах преди време. Вече не сме заедно", заяви тогава Милър.

Междувпрочем Боде има три каравани и често спи в тях, а не на хотел, дори когато е на състезание. Но това явно са все неща, които не притесняват Майер.

Още любопитно спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 12 години

Боде забоде ... а жулналята от днес.бг да боднат у Хепи :))))

22

ДРИС,БГ

преди 12 години

ПРИНТНАХ НОВИНКАТА И СИ ИЗТРИХ *** С НЕЯ

21

Еха...ааа

преди 12 години

Боде го забоде..

fallback