fallback

Уникално шоу подготвя "Максфайт" в "Арена Армеец" през март. За първи път на ринга ще се съберат всички наши звезди в смесените бойни изкуства.

Звездите на родния ММА - Любомир Симеонов-Чука, Благой Иванов-Багата, Станислав Недков-Стъки, близнаците - Румен и Росен Димитрови, и Атанас Джамбазов ще вземат участие в атрактивния турнир в столицата.

Противниците на Любо Чука и Багата ще са популярни бойци от САЩ, обявиха организаторите. Конкретни имена на гостуващите състезатели не бяха разкрити, тъй като все още вървят преговори.

От новогодишната баница най-доволен е Любо Симеонов. "Тя беше доста богата. Паднаха ми се по няколко късмета. Явно ще има от всичко, но дано сме живи и здрави", призна атрактивният боец.

Той не изневери на стила си и пристигна на награждаването на най-добрите ММА състезатели за 2011 със сребристи кецове, които блестяха отдалеч. На ръката му привличаше погледите огромен часовник с двоен циферблат. Любо получи наградата за любимец на публиката.

Багата се похвали, че изтеглил парата от питката, а Румен Димитров пък ще се радва на здраве.
Боец номер 1 на изминалата година Станислав Недков се появи с патерици. Той уточни, че е получил контузия на тренировка.

Първият българин с победа в най-популярната ММА верига на планетата UFC благодари на Господ, че е избрал точно него за този успех. Първото шоу от календара на бойците е в Банско на 11 февруари.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 11 години

*** не демонстрира никаква техника или класа. Как може хора с богат мма опит като Гари и Джими да се предават от стойка под предлог, че има технически нокаут... това ако не е нагласено пък на... всеки който се занимава с боен спорт и има поне малко опит би могъл да прецени : )

28

Анонимен

преди 11 години

гледам как някакви бабаити и мутри печелят слава на родната сцена и как хората им се покланят... гледам и ме боли сърцето, защото се чувствам българин и милиея за родината си, но държавата е толкова извратена и изкривена, че потъпква всякакви ценности у народа. Как може наследниците на Ботев и Левски да се покланят пред Бай Ганьовщината.... Мафия и спорт винаги са били малко или много свързани, осъзнайте се.

27

sss

преди 12 години

sigurno pak shte se dosta izvestni amerikancite,kato oniq parvite.pred pensiq.naistina uvajavam nashte momcheta,no zashto se izlagat s tiq slabaci.ili se bii s nqkoi silen ili nestavai za smqh

fallback