Уникално шоу подготвя "Максфайт" в "Арена Армеец" през март. За първи път на ринга ще се съберат всички наши звезди в смесените бойни изкуства.

Звездите на родния ММА - Любомир Симеонов-Чука, Благой Иванов-Багата, Станислав Недков-Стъки, близнаците - Румен и Росен Димитрови, и Атанас Джамбазов ще вземат участие в атрактивния турнир в столицата.

Противниците на Любо Чука и Багата ще са популярни бойци от САЩ, обявиха организаторите. Конкретни имена на гостуващите състезатели не бяха разкрити, тъй като все още вървят преговори.

От новогодишната баница най-доволен е Любо Симеонов. "Тя беше доста богата. Паднаха ми се по няколко късмета. Явно ще има от всичко, но дано сме живи и здрави", призна атрактивният боец.

Той не изневери на стила си и пристигна на награждаването на най-добрите ММА състезатели за 2011 със сребристи кецове, които блестяха отдалеч. На ръката му привличаше погледите огромен часовник с двоен циферблат. Любо получи наградата за любимец на публиката.

Багата се похвали, че изтеглил парата от питката, а Румен Димитров пък ще се радва на здраве.
Боец номер 1 на изминалата година Станислав Недков се появи с патерици. Той уточни, че е получил контузия на тренировка.

Първият българин с победа в най-популярната ММА верига на планетата UFC благодари на Господ, че е избрал точно него за този успех. Първото шоу от календара на бойците е в Банско на 11 февруари.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase