Костадин Стоянов. Снимка: Булфото
fallback

Уличеният в употреба на допинг защитник на ЦСКА Костадин Стоянов за първи път проговори след положителната проба.

Бранителят отклони сериозните въпроси за случилото се и обяви, че всичко ще стане ясно след излизането на втората проба от неговите резултати.

"Това, което ми се случи последните 3-4 дни не го пожелавам на никого. За футбола не знам, но за мен нещата са много зле. Аз съм всякакъв, но не и футболист вече – наркоман, имам проблеми с психиката", сподели с лека усмивка бившият играч на Сливен.

"Ако ме накажат две години, спирам с футбола, ще работим. Там ще ми измислят нещо на "Армията" – незнам терен ли ще поливам", не без самочувствие отвърна нацупеният Костадин Стоянов.

"Другата седмица като излезе "Б" пробата отборът ще каже за какво става въпрос", завърши защитникът, който не пожела да разкрие какво може да е довело до положителната му допинг проба.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

от Сини камъни

преди 12 години

Ейййй ще ви Е...А майката, като стане въпрос за Сливен и веднага ***..........там има точно толкова *** колкото има и във всеки един Български град! А пък да не говорим че по-голямата част от вас живее в градове където няма един Българин само турци!

22

Анонимен

преди 12 години

половината от футболистите ни са като тоя хубостник и освен да поливат тревата на стадионите друго не става от тях.но за тази дейност трябва да си плащат.

21

Анонимен

преди 12 години

Това "ВЕЧЕ",ако се замени с "ОЩЕ" се получава правилното изречение,истината.

fallback