Снимка: Reuters

Звездите на английския шампион Манчестър Юнайтед призоваха легендата на клуба Пол Скоулс да поднови кариерата си и да се завърне на терена, гръмнаха в днешните си броеве английските таблоиди "Сън" и "Мирър".

Ситуацията на "Олд Трафорд" с халфовата линия на тима е изключително тежка, тъй като сър Алекс Фъргюсън има доста проблеми с контузени футболисти.

37-годишният Скоулс от своя страна сложи край на кариерата си през миналата кампания и в момента работи като треньор във втория отбор на Юнайтед.

Старите му съотборници обаче го навиват да се завърне на терена и да помогне на отбора в трудния момент, през който преминава.

Тепърва предстои да се види, дали мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън ще се опита също да убеди халфа да се завърне в игра.

Още не е ясно, дали шотландецът е фен на подобна идея, но определено към днешна дата Юнайтед има нужда точно от футболист като Скоулс.

Рижият халф се представи на много високо ниво през последните няколко години и напредналата възраст не даваше никакво отражение на формата му.

Още футболни новини от света четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase