Въпреки отказа си, Бербатов отново е в десятката на "Футболист на годината".Снимка: Булфото
fallback

Сензационното развитие на 51-ата анкета за футболист на годината продължава с пълна сила. 

След като премиерът Бойко Борисов стана футболист №1 на феновете, но след това доброволно се отказа, сега във финалната десетка на надпреварата място намери футболиста на петодивизионния Шипка (Драгор) Васил Лукаев.

Той бе класиран и от феновете, като тогава намери място в призовата тройка. Лукаев обаче очевидно се оказа доста симпатичен и на журналистите.

Като цяло сред останалите номинирани няма изненади. Очаквано в десетката са легионерите Николай Михайлов, Стилиян Петров, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Ивелин Попов, представител на лидера в "А" група Лудогорец - Михаил Александров, капитанът на ЦСКА Тодор Янчев и двама футболисти на Левски - Владимир Гаджев и Христо Йовов.

Вижте финалната десетка за "Футболист на годината" в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

ВинетКу

преди 12 години

Искам си Тикватааааа!!!!!!

30

Анонимен

преди 12 години

смажи ги,Васеееееееееее

29

Анонимен

преди 12 години

За к'ъв футболист на годината говориме?За същата тая година,в която останахме на последно място в групата ни за Евро'12 и ни биха всякакви тупани,острови и островчета или че "евробоиците" ни окапаха като круши от някакви неизвестни смешни отборчета още юли-август?И пак Бербатов скамейков,перуката,дърводелеца от Своге и поредния горд татко на дете от чалгаджиика?Смешници!По-добре тая награда да я изгорат.

fallback