Снимка: Булфото

Във връзка с непрекъснатите слухове, че продава или дори вече е продал Левски, собственикът на клуба Тодор Батков даде откровено мнение за "Дарик".

„Скъпи приятели, левскари и левскарки, нищо от това, което се тиражира, не е вярно. Аз си давам ясна сметка, какво е Левски, какво означава Левски за хората".

"Заявявам ви, заклевам ви се, че когато реша да предприема нещо такова, аз първи ще го обявя, след като направя съответните проверки и се убедя, че човек, с който възнамерявам да имам сделка, има сърцето, има и парите за Левски".

"Нищо не е вярно. Аз считам, че това е поредният опит за дестабилизация на Левски. Очевидно на някой му е изгодно Левски постоянно да бъде дестабилизиран, постоянно да бъде разклащан и вкарван в интриги. Няма такова нещо".

"Ето, заявявам ви днес 11.11.2011 година, един мрачен софийски ден – в Левски ситуацията е ведра и чиста. Треньорът работи усилено".

"Вчера бях на тренировката, има определен живец в очите на футболистите, убеден съм, че четирите мача до края на полусезона ще спечелим убедително".

"Гонзо си стяга селекцията заедно с треньора, продължаването на договори с футболисти, които са важни и трябва да останат в Левски, школата".

"Аз си върша работата, мисля как редовно ще платя задълженията към играчи и към персонал. Редовно, защото нищо просрочено нямаме като задължения. Какво повече да кажа".

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase