Христо Стоичков Снимка: БТА
fallback

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че единственото решение за спасението на националния отбор е в него да влязат млади играчи със сърца, които имат желанието да постигнат сериозни неща в професията си.

Камата добави, че българските инвеститори и бизнесмени са бъдещето за футбола ни.

"Успехите ни от 1994 година няма как да се повторят, тъй като стадионите ни са пусти и грозни", смята той.

"Ако променим това, то можем да се надяваме, че ще дойде поколение, което да повтори подвига на националния отбор от паметното лято в САЩ".

"Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото. Не само чуждестранни, защото има и български такива, които могат да помагат", каза още Стоичков.

"За просперитета на българския футбол са нужни млади хора, с любов към спорта, към футбола. Хора, които не чакат на някого или пък на държавата. А работят и помагат. Българи със сърце. Ние затова бяхме силни - защото първо мислехме за България и за футбола", каза Камата.

Още новини за български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

ГМО

преди 12 години

Този дори не прилича на спематозоид,а на мърсол.

117

Ъ

преди 12 години

Само със сърце не става! Иска и акъл!

116

НФСБ

преди 12 години

До 58 и аз преди няколко години открих СКАТ.Разлика в новините на СКАТ и другите купени телевизий е невероятна.Гласувайте за НФСБ.Те поне никога не са били на власт.Жалко е че съм доста далеч и не мога да ги гледам по сателит.Прави ми впечатление,че всякъкви пародий на телевизий мога да гледам по интернет на СКАТ не.Правят се опити в някой сайтове но много бързо пак СКАТ изчезва,като ли по някъква команда.Чудно?

fallback