Ръководството на Черноморец вярва на своите футболисти. Снимка: Булфото

Ръководството на бургаския Черноморец потвърди информацията за опит на външен човек да подкупи футболист на бургаския тим.

На официална пресконференция подробности около скандала дадоха изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков и страши треньорът Димитър Димитров.

Двамата отказаха да разкрият името на въпросния футболист. В тайна остана и името на човекът, опитал се да вербува състезателя на "Черноморец".

От бургаския клуб категорично отрекоха слуховете, че "Левски" има нещо общо със скандала.

"За нас случаят е приключил. Имало е разговор с един футболист да подпомогне отбори, с които ни предстоят мачове. Няма да казваме кой е той, няма да разкриваме и човека, който е осъществил контакт с нашия играч. Ще уточня само, че той няма нищо общо с ПФК "Левски“, но все пак е от футболните среди", заяви Пламен Киряков.

"Много добре знам името на човека, който се е опитал да вербува нашия футболист, но няма да го кажа по простата причина, че ще започне да се оправдава, че са си приказвали за времето, вятъра и атмосферното налягане. Вярвам в честта и доблестта на въпросния играч. Убеден съм в неговата етика и морал", каза от своя страна треньорът Димитър Димитров – Херо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase