Снимка: Reuters
fallback

И Украйна се подигра с България и след спокойно 3:0 над родните "лъвчета" ни нанесе поредна срамна загуба.

Четата на Михаил Мадански определено е на дъното и то само няколко дни преди последната евроквалификация срещу Уелс в София.

Каквото и да се каже за поредната безлична и безобразна среща на футболните ни "лъвове" ще бъде малко.

Единствено трябва да сме доволни, че това бе само приятелска среща и Андрий Шевченко и компания се смилиха над нас като ни вкараха само три парцала.

Попаденията в проверката забиха именно Шевченко и Евгений Селин през първото полувреме, както и Андрий Ярмоленко след почивката.

Най-доброто за България бе греда – дело на Иван Бандаловски. Почти през цялата среща националите ни се лутаха и изпадаха в комични ситуации, а опитите ни да вкараме гол бяха повече от трагични.

Срещата ще се запомни и с официалния дебют на Михаил Мадански начело на България, но и той не успя да промени нищо в играта ни.

Още футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

226

Бисер

преди 12 години

Показателна снимка. Всички украинци тичат, българите стоят и се чудят защо им вкалавт гол.

225

boze

преди 12 години

na tia po edna lopata i po edna metla i da 4istiat ylizite za drygo nestavt

224

Анонимен

преди 12 години

тези *** вземат луди пари , по цяла вечер са по чалготеките да свалят поредната фолкпевица , наливат се като чалтици,пушат цигари ,дърпат си кока абе с две думи големи баровци , обача на терена не е като на дансинга иска си малко от малко да го можеш,затова които ги хване им скъсва гъзовете на леваците,аз незнам тези *** натруфени Божинов,Б. Георгиев, Михаилов футболисти ли са или гейове,чак последния се вози на Ферари,разменят си жените,може да си бъркат и по дупките,спрете им парите

fallback