Маргарита Бербатова. Снимка: Булфото
fallback

Майката на Димитър Бербатов е била заплашена в интернет, че ще я отвлекат и ще поискат откуп от богатия й син, съобщи bTV.

"В случая съм малко притеснена и затова подадох необходимата жалба. Не бих казала, че се чувствам толкова заплашена, колкото че е нещо, което ми беше неприятно и трябва да се реагира по някакъв начин", обясни Маргарита Бербатова.

Тя разбира, че я плашат с отвличане от форум в интернет. Наред със заплахата следват нецензурни думи за нейната личност и цялото й семейство.

Регионално звено "Борба с организираната престъпност" разкрива IP адреса, от който е отправена заплахата и така стигат до човека, написал съобщението. Пред разследващите полицаи той казал, че се е шегувал.

Случаят обаче е предаден на прокуратурата, а майката на Бербатов смята, че и у нас трябва да има осъдени за подобно насилие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

муспи

преди 12 години

Виждате ли тази добре подържана баба на снимката - Барби е същата високомерна злоба.

79

до 72-софиянец

преди 12 години

Ей ти от злоба червена ще си останеш вечният ***,от тази дейност на дланите ти мазоли са се появили,единственият ти шанс да дадеш почивка на ръцете си е да продухаш на Дооганоглу саксофонът.

78

Гадняра

преди 12 години

Глупости,плашат я.Иска да привлече внимание,щото напоследък никой не я *** за слива и са се договорили с човека,ама отде да знаят ,двамата простаци,че не само по ай пи ами и по адрес и има на компа могат да те засекат.

fallback