Снимка: Булфото
fallback

Опитният Радостин Кишишев има зад гърба си 88 мача с националната фланелка на България, като е играл на три пъти срещу Англия.

Настоящият играч на Черномо­рец говори пред "Тема Спорт" за предстоящия двубой между България и Англия, който ще се играе в петък.

"Ако трябва да гледам реално на нещата, трудно може да се надяваме на пълен успех. Но все пак всичко е възможно във футбола, не се знае как ще се развие мачът в петък. По-скоро можем да се надяваме на равенство, което в случая ще е с цената на побе­да, на голям успех", сподели Кишишев.

"Големият плюс на Англия е техни­ят селекционер Фабио Капело. На всички е ясно, че италианецът е един от най-добрите в света. Най-силно­то звено е нападението. Притежават един голям лидер в лицето на Уейн Руни", отчете Тинката и добави за нашия отбор:

"Няма как хората да имат респект от нас, след като падаме от кой ли не. Това са реалностите. Със сигурност щеше да е друго ако Бербатов играеше. Разбира се, няма гаранция, че България ще е победител, но с опи­та, който имаме, можеше да помогнем много."

Какво още каза Радостин Кишишев вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

555

преди 12 години

"Друго щеше да е, ако играеше Бербатов, смята Тинката"Ама да бе,то сега Бербатов е виновен.Виновен е,че не е тук за да играе за 11 човека и пак *** българи да го плюят.Той е виновен,а не манекенките от националния които могат да играят само по масите.Абе Бербатов е виновен...

21

Зиг

преди 12 години

Всички, които плюете Бербатов, "националния предател" - а вие бе, псевдо-патриоти - вие какво сте направили? Вас човек не може да ви накара да се наведете и да си приберете *** от улицата, иначе много на "национална гордост" го удряте. Типично по български, ако един успее да изплува от тинята, другите ще направят всичко възможно да го издърпат отново там.

20

Бог

преди 12 години

Утре 2:1 за България.

fallback