Снимка: Булфото
fallback

Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус е оптимист за предстоящата евроквалификация срещу Англия. Германецът дори обяви, че имаме сили да запишем и победа срещу островитяните в петък.

Матеус призна, че се надява на пълни трибуни. Той разкри четирима от сигурните титуляри – Николай Михайлов, капитана Стилиян Петров, Мартин Петров и Благой Георгиев.

"Не се страхувам от мача с Англия. Мисля, че играчите са мотивирани по абсолютно различен начин, отколкото за мача с Беларус. Те се срамуват от представянето си в Минск преди три седмици, това е важно за нас", подчерта германецът и продължи:

"В петък трябва да играем със самочувствие и да не се страхуваме от английските футболисти. Като се представим като отбор и си помагаме на терена, можем да постигнем изненада".

Oще по темата

"Във футбола всичко е възможно. Ако можем да спечелим срещу Англия, мисля, че имаме добър шанс да се класираме за бараж. След това футболистите ще получат това, което им липсва – самочувствие, важен момент в психологически план. Затова смятам този мач за ключов", допълни Матеус.

"Мисля, че имаме футболистите, които вярват в себе си и че можем да бием Англия. Но едно е да говорим преди мача. Трябва да покажем в петък кое е възможно и кое не. Трябва да играем с коренно различен манталитет и страст за България, нещо, което липсваше срещу Беларус", завърши националният селекционер.

Още новини от лагера на националния отбор четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

буахахах

преди 12 години

А бе тоя до Лотар не го знам к'ъв е ама е доста показателен за отборът ни - бледожълт от недоспиване, алкохолизъм и наркомания, а прическата му е задължителна за чалготеките.

97

toshko

преди 12 години

И Матеус оптимист: Можем да победим Англия xaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxx xaxaxaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 min smqx

96

българин

преди 12 години

Пияндето Матеус е право - можем да ги бием, англичаните. И испанците можем, ако е рекъл господ, не защото сме добри, а защото във футбола има и хазарт, късмет и т.н.Само че, какво ако ги бием? На Матеус пиянските фантазии за баражи и класирания някой изобщо взима ли ги насериозно?

fallback