Снимка: архив, Булфото
fallback

Звездите на националния ни отбор по футбол – Мартин Петров и Стилиян Петров, отхвърлиха възможността да се откажат от представителния ни тим. Марто и Стенли разпространиха официално своята позиция.

“Нямаме никакво намерение да прекратяваме участието си в националния отбор. Винаги сме играли с гордост за България и сме се опитвали да защитаваме честта на родината, давайки всичко от себе си. Понякога се е получавало, понякога – не, но така е във футбола".

"Истината е една: независимо от моментното състояние на всеки от нас – болки, контузии, лични проблеми или насочените срещу нас враждебност и завист, и двамата сме готови да излезем на терена с екипа на България и да се борим докрай за победата”, се казва в изявлението, подписано от Стенли и Марто.

Стилиян признава, че на няколко пъти е давал изявления в английските медии за намерението си да спре да играе в националния отбор след края на квалификациите за Евро 2012.

“Промених си мнението под влиянието на новия селекционер Лотар Матеус.

"Говорил съм с него по този въпрос, той знае за готовността ми да играя под негово ръководство и в квалификациите за Мондиал 2014, стига да съм в необходимата форма и да съм необходим и полезен".

"Ако преценят, че нямат нужда от мен, няма да е проблем. Всичко останало по темата са спекулации”, категоричен е Стилиян.

“Хиляди пъти съм казвал, че ще играя за България, докато ме викат и усещам, че мога да помогна. Ако не съм във форма, естествено, няма да ме повикат, това е нормално. Никой не може да спре естествения ход на времето”, сподели Мартин.

Още новини от родния футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ВИЖТЕ КАКВА ДОЛНА ПАСМИНА СМЕ БЕ ..............., ЕЙ !!!!!!!!!!!!!!КАКЪВ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ????????????????

21

Samodiva

преди 12 години

Гледайте си работата ! Тези момчета играят ! Манекените са Божинов и Бербатов .

20

Анонимен

преди 12 години

seliaci divni sa tia dvamata ,za kaf *** gi darjat o6te po evropata,xa-xa,nekadarni balerinki majki

fallback