Христо Йовов Снимка: Булфото
fallback

Капитанът на Левски Христо Йовов завърши предишния сезон със седем гола и събра общо 115 попадения в първенството на България.

Така той е само на пет гола от сегашния мениджър на сините Георги Иванов и съответно от позиция в топ 20 на вечната ранглиста на реализаторите в "А" група.

Йовов вече подобри рекорда на Елин Топузаков за футболист с най-много мачове за български отбори в евротурнирите – общо 65.

Той обаче няма да е номер 1 в Левски, тъй като всичките мачове на Топчо в Европа са със синия екип, а Йовов има 16 срещи с Литекс.

В същото време се появиха слухове, че вторият капитан на Левски Владимир Гаджев може да изиграе последния си мач за отбора в следващия кръг срещу Черно море.

Халфът е в полезрението на Легия Варшава, а шефовете на поляците вече са изпратили оферта за футболиста.

Трансферната сума на Гаджев се пази в тайна, но според потвърдена информация цифрата напълно удовлетворява исканията на собственика Тодор Батков. Мераци към Гаджев имат още гръцки и турски клубове.

Още български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Гонзо-Вън!!!

преди 12 години

е, йовов сигурно държи рекорда по брой изпуснати дузпи и провалени мачове в решителния момент, та поне един рекорд си е лично негов и едва ли скоро някой ще го стигне!

3

бариш манчо

преди 12 години

рекорд на Гонзо!!!ХАХХХАХАХХА...ПО БЕЗДАРИЕ,НАЛИ?ЕМИ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПЕЧЕЛИ,ГОНЗО Е НЕПОБЕДИМ!!!или може би наградата е за футболист с най много помощ от съдиите!?ама и тогава не може да го бие Гонзо хаххахахха

2

Анонимен

преди 12 години

Свогенското ювелирче е голема работа. На него и "Уембли" му беше разорана нива.Сега погна рекорда на Гонзо за най-гнусен тип в синьо.

fallback