Снимка: Reuters
fallback

Мениджърът на английския гранд Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън сериозно обмисля възможността да забрани на футболистите си да използват социалната мрежа Twitter, твърди таблоидът "Сън".

Преди два дни от Арсенал обявиха, че обмислят специална политика за избягване на скандалите, които понякога се създават с публикациите в социалната мрежа. Сега и от "Червените дяволи" мислят как да контролират футболистите си.

Бранителят на клуба Рио Фърдинанд е един от най-големите фенове на нашумялата в последно време микро-блог услуга.

Освен него обаче и доста други футболисти на клуба използват Twitter. Сред тях са наскоро регистриралият се Уейн Руни, както и Майкъл Оуен. Дарън Гибсън също имаше профил, но го изтри, тъй като стана жертва на разгневени привърженици на Юнайтед, които очевидно не го особено харесват.

Руни пък  дори попадна във водещите страници на вестниците, след като си позволи да заплаши фен на тима преди няколко дни.

"Не разбирам защо футболистите използват това нещо, ако трябва да бъда честен", коментира Фъргюсън. "Дори се чудя откъде моите футболисти намират време да се занимават с Twitter, добави шотландският специалист.

"Има един милион неща, които един човек може да свърши, вместо да се занимава с безсмислени работи. Според мен използването на подобни социални мрежи е чиста загуба на време. Ще бъде много по-хубаво да отидеш до библиотеката и да прочетеш някоя книга, вместо да си губиш времето с глупости", каза още той.

Още новини от световния футбол 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Оле!

преди 13 години

пък аз помислих, че става дума за Фърги, бившата жена на принц Андрю...

29

Red

преди 13 години

Britanska prostitutka,va6iq ser Fergi.

28

steisi

преди 13 години

Помислих, че става въпрос за певицата Фърги. хахахахаха

fallback