Снимка: БТА
fallback

Върху три автобуса и два тролейбуса са нанеси щети след снощния мач, съобщиха за БТА от Центъра за градска мобилност.

Най-големи са щетите по автобус "Икарус", пътувал по линия номер 120, където са счупени седалки, изкъртен е таван и част от врата. 

Oще по темата

На автобус, пътувал по линия номер 404, е счупено едното панорамно стъкло, както и стъкло на вратата. 

Друг автобус - по линия 213, също е с щети, но те са по-малки в сравнение с останалите две коли.

Дупки в тавана и счупени плафони на осветителните тела има тролейбус по линия номер 1 след снощния мач на стадион "Георги Аспарухов".

Пострадала е и една от колите, които са най-нови за градския транспорт в София - тролейбусите марка "Шкода". 

В такъв тролейбус, движещ се по 11 линия, е счупен плафон. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

Анонимен

преди 13 години

какво е това възпитание?!? на това ли ги учат в училище...ПАЗИ БОЖЕ!!!

198

Анонимен

преди 13 години

някога симпатизирах на един от тези отбори - отдавна вече съм отвратен до крайност. Това не са онези отбори, на които хората се радваха. А иначе предлагам мачовете да са сутрин от 10ч. - за който обича спорта едва ли ще е проблем да стане "толкова рано". Па като станем нормални хора - може и следобяд

197

патков

преди 13 години

8.ПАТКОВ (анонимен)2011.02.28 11:43:24Като ги гледам гъонзо и патърков с обесените мустаци как жално гледат все едно са на погребение миличките колко са жалки а какви приказки бяха какви мечти леле колко са угрижени ама и това ЦСКА така ги би че им наду шушоните те не знаеха къде се намират пълен шок тренировката беше полезна за великият отбор ЦСКА.9.КУРВАЛЬО (анонимен)2011.02.28 11:44:13спокойно моряци, х-АМАТЬОРСКОТО , СЕЛСКО ОТБОРЧЕ от ГЕРАНА в ПОКРАЙНИНИТЕ на СЕЛО ПОДУЕНЕ , потъва по график , неумолимо и НЕСПАСЯЕМО. През лятото лелеяната голяма пара от продажбата на смрадливия бърню ДЮМБЕЛ ще подмине като малка гара алчните и нищо неразбиращи от футбол и почтен бизнес *** И КОМПЛЕКСАРИ . ЛАКОМ ***-КОКАЛИ ***. ДЮМБЕЛЧО ЩЕ СИ ИЗЛАПА ПАРИЧКИТЕ И ЩЕ СИ ТРЪГНЕ ПО ЖИВО , ПО ЗДРАВО КЪМ ИСТИНСКИ ФУТБОЛЕН ОТБОР10.ЛЕвскар (анонимен)2011.02.28 12:08:18Никакви пробити футболисти не е имало! Батков е пробития, заложил мача в няколко далекоизточни букмейкърски къщи. Още преди мача се знаеше всичко - достатъчно беше само да се гледа коефициента в Еврофутбол. 3.6 за ЦСКА!!! Никога не е имало такова нещо в историята. И масово залагане на Левски от всички. Сещате ли се колко пари е трябвало да раздадат букмейкърите ако ЛЕвски биеше? И колко пари са взели сега тези, които са заложили на ЦСКА? А кои са заложилите? Дори цесекарите не са залагали на ЦСКА в този мач! Ясно е кой.11.КРИВИЯ *** ВАЛЮ ДЕМБЕЛ БАТКОВ (анонимен)2011.02.28 12:09:03Преди много години Ювентус прояви интерес към младия Алекс Кривия и АЛЧНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ му лепнаха цена - НЕРЕАЛИСТИЧНИТЕ 15 милиона евро.Не му дадоха шанс, можеше да стане известен , а Недвед да си играе в Чехия. И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ТАКА. ГЛАДЕН ПАТКОВ , ПРОСО СЪНУВА !ИМА ДА СИ ГРИЗЕШ МЕЛАНХОЛИЧНИЯ ....МУСТАК.

fallback