Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Райън Гигс бе избран за най-великия играч на Манчестър Юнайтед в историята на клуба.

След шест седмици гласуване уелският техничар спечели вота на привържениците. Гласуването се осъществи в клубното списание "Инсайд Юнайтед" и официалният сайт на клуба.

Гигс, който е играчът с най-много изиграни мачове за "червените дяволи", заслужи уважението на привържениците, които ще се радват още поне година на своя любимец, който преди дни подписа нов едногодишен договор с тима.

На втора позиция в класацията остана Ерик Кантона, трети е Джордж Бест.

Вижте още за признанието към Райън Гигс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 13 години

Смешно е за такъв велик клуб той да е най-най играчът. сАМО ДА ГО СРАВНИМ С ЕДИН дЖЕРАРД И ГУБИ. Просто са смешни такива класации сред тийновете, за силните на деня.

9

Анонимен

преди 13 години

След 15 години Гигс ще е извън класацията. Те англичаните обичат т.н. работещи коне. Помните ли Кантона например как беше играч с харизма.

8

Анонимен

преди 13 години

Веднъж Ицата срещу Гигс, когото сега обявяват за най-великия на Манчо, така го финтира, че му блокира двете полукълба на мозъка, че с единия крак закачи другия си и сам седна на терена и цял Олд Трафорд се скъса от смях, а Барса ги смаза с 4-0. А помните ли как скапа цялата румънска защита, които го съпроводиха до мрежата на Евро,96! Това, ако не е интелект, кое е. Много футболисти са като машини, тичат като табашки коне, но не и той. Евала Ицо, евала, майсторе!

fallback