Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Григор Димитров започна по впечатляващ начин новия сезон, записвайки разгромна победа с 6-1 6-1 над Матео Виола в мач от първия кръг на квалификациите на Australian Open.

Във втория кръг Гришо ще срещне победителя от двубоя между мароканеца Реда Ел Амрани (№218 в ранглистата) или Марек Семян (№226).

Благодарение на класирането си за втори кръг Гришо си осигури осем точки за АТР ранглистата, а при нов успех ще добави още шест.

Подробностите

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

наблюдател

преди 13 години

За съжаление кариерата на Григор зацикли след като спечели Уимбълдън за юноши през 2008.Тази година навършва 20г и се очакваше да е поне в основните схеми големите турнири(топ 32),но все още е много далече от тези позиции.Дано ме опровергае,но ми се струва ,че това момче ще си остане една вечна надежда

33

r

преди 13 години

След както си толкова запознат със спорта, би трябвало да знаеш, че тенисът е спорт за хора с възможности и връзки. Практиката е една и съща в цял свят, не само в България. Много от нашите талантливи тенисисти се обучават в чужди академии на принципа на спечелени стипендии или на много по-ниски цени само заради таланта си, но за да стигнат до там им трябва материална и духовна подкрепа. Относно Гришо, съм го гледал няколко пъти на живо и трябва да кажа, че е супер тенисист. Успех, Гриша!!!

32

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Пак изтърваха лудите ... и тоз Тенесаст 99 % сте един и същ човек , ако ли пък не една и съща майка ви е раждала ... и все на глава са ви изтървали като бебета ! Давай Гришо , мачкай на ред , напук на всички хейтъри !

fallback