Mениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана изключително доволен от победата с 2:0 над Съндърланд, която дойде благодарение на двата гола на българския нападател на тима Димитър Бербатов.

Бившият ас на Тотнъм за пореден път демонстрира, че се намира в страхотна форма, и с вкараните си попадения в срещата вече увеличи головата си сметка за този сезон във Висшата лига на 13 гола.

"Мисля, че постигнахме добър резултат. Първото полувреме бе наистина фантастично за нас. През втората част обаче темпото на игра не бе толкова високо и играхме пестеливо, като изключим няколкото положения на Димитър и спасяванията на стража на гостите", заяви Фъргюсън на пресконференцията след мача.

"Димитър знае, че има някои мачове, в които използвам един нападател и трима полузащитници, срещата с Арсенал бе един от тези мачове", подчерта Сър Алекс и продължи:

"Иначе Бербатов знае много добре, че неговата форма през този сезон е невероятна, ние също виждаме това. Ако имаме двама футболисти, които да вкарат по 25 гола през сезона, това би било страхотно".

Какво още каза Алекс Фъргюсън

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase