Снимка: БГНЕС
fallback

Отборът на Бразилия защити световната си титла в мъжкия волейбол, след като във финалния мач от първенството в Италия победи категорично с 3:0 Куба.

Южноамериканците бяха абсолютни господари на полето и стигнаха до титлата след малко повече от час и половина игра.

В отделнита части Бразилия спечели с 25:22, 25:14 и 25:22.

Малко по-рано през деня Сърбия спечели бронзовите медали след успех с 3:1 над домакина Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Amerikanetz

преди 13 години

до долния ***:ама не ми сравнявай Китай и Бразиу, ами сравнявай от нашата черга - казах ти дай да земем Сърбия. Какво се получава, а? Имат и по-добър отбор, и по-добър футболен отбор, за тениса да не говорим...Какво ще кажеш по тоз въпрос? Нали сме един дол дренки с тех? Що ние сме смешниците и несретнитците?

45

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Хамериканец , хайде сега малко сериозни приказки от мен ! Знаеш ли колко човека играят волейбол професионално в Китай / изкарват си парите с това / ... 7 000 000 човека , колкото цяла България , и ние ги правим куци калинки , в Бразилия цифрата доближава 800 000 ... Какво искате от нашите ! Герои са ... ама вие хейтърите не може да го оцените ! А Селесао са най - големите кифладжии ... че и без кифли !Ха със здраве !

44

Анонимен

преди 13 години

Победителите не ги съдели?! Онзи горе гледа и ако тук никой не ги съди,не означава,че няма да остане ненаказано злото им.А и за мен не е велик този,който се чуди с кой по-лесен отбор да се падне,за да спечели титла.Велик е този,който не се страхува да се бори ! Затова се гордея с нашите момчета-7-ми са,но пък играеха с чест и не си позволиха долни интриги,като бразилците !

fallback