Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

35-годишната легенда на българския тенис Магдалена Малеева се класира за участие в полуфиналите на Държавното първенство по тенис за жени, което се провежда на тенис кортовете "Локомотив" в Пловдив.

По-рано през деня бившата ни първа ракета записа трета победа от началото на първенството.

На четвъртфиналите Магдалена Малеева победи Борислава Ботушарова. Над водачката в националната ранглиста за девойки до 16 години Малеева се наложи с резултат от 7:5, 6:2.

"Щастлива съм от победата, но сегашния успех не го постигам с тренировки, а с натрупаните през последните 15 години умения”, заяви след мача Малеева.

Бившата №4 в света сподели още, че животът извън тениса сега й харесва повече, отколкото този на корта.

Oще по темата

"След третата победа всичко ме боли, вече се чувствам много уморена и имам болки в раменете и краката, затова след края на първенството не планирам участия в други състезания”, сподели легендарната ни тенисистка.

Сега целта на Магдалена Малеева е да спечели Държавното първенство по тенис за жени в Пловдив. Финалите ще се играят през уикенда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ринго

преди 13 години

който може си може

19

РАЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

БРАВО НА МАГИСТРАХОТНА, НЕПОВТОРИМА, НЕВЕРОЯТНА, БЕЗ ДА ТРЕНИРА СЕРИОЗНОЛОШОТО Е, ЧЕ БИЕ ИСТИНСКИ ТЕНЕСИСТКИ, КОИТО СА В РАНГЛИСТАТА НА WTAЯВЛЕНИЕТО МАЛЕЕВИ Е В ТОП ДЕСЕТ НА ЧУДЕСАТА В РЕПУБЛИКАТА ДАНО ЦВЕТИ ДА МОЖЕ ДА СТИГНЕ ПОНЕ ДО ТОП 16 !!!!!!!!!!!!!!!ДАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!

18

брех

преди 13 години

Гюнтер Парче е легенда, не Щефи Граф!!!Ако не беше той Щефи щеше да е вечно втора!!!А Маги за нас си е легенда!

fallback