Снимка: БГНЕС
fallback

Ръководството на ЦСКА официално поиска извънреден конгрес и смяна на цялото ръководство на БФС.

"Време е за промяна в българския футбол. Решението ни не е емоционално и продиктувано от мача с Литекс. Видно е, че българският футбол не върви нито на национално, нито на клубно ниво. Това е така заради видимата от всички корупция, която ощетява едни отбори за сметка на други", заяви президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

Вижте какво още искат червените шефове


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

tutankhamon661

преди 13 години

Крайно време е, защото на Боби Михайлов може да му хрумне да сложи и жена си като централен нападател. Абе, не се знае, може и да е по-успешна от сина му, който е абсолютна карикатура.

135

муспи

преди 13 години

Ако някой се съмнява че чарбата са ***, да прочете как президента им (бизнесмен?) Димитър Борисов е поканен от Реал Мадрид за събеседване.

134

муспи

преди 13 години

Цекето незаконно играят в А група, - дължат много пари на много места, всъщтност са ги откраднали, нямат стадиан, неправилно са основани - с указ на партията и вкарани направо в А група, а след като изпадат, изгонват Септемри и играят на негово място. Никога не са ставали шампиони а съдийте са им го уреждали, както и загубите на Левски и не срещу рушвет, а по решение на партията - за разсейване отиват на лагер. Сега също са отбор на власта, иначе щяха да играят в В група.

fallback