Снимка: БГНЕС
fallback

Трансферът на Ивелин Попов в Блекбърн може да се окаже сензация без покритие. След като в британската преса се появиха слухове, че българинът всъщност не е подписал с елитния клуб, Gol.bg се свърза с Роувърс.

Пред нашето издание от пресслужбата на Блекбърн не се ангажираха да потвърдят истинността на новината и заявиха, че нямат информация за подобен трансфер. Единственото, за което бяха сигурни, е че той е сред футболистите, към които клубът има интерес.

Веднага след това екипът ни потърси за коментар и Литекс, като ловчналии признаха, че Ивелин все още не е подписал договор и трансферът не е официален. Капитанът на "оранжевите" се намира на Острова, но тепърва ще преговаря.

Първи съмненията около трансфера надушиха колегите от британския "Ланкашър Телеграф", които потърсиха президента на Блекбърн Джон Уилямс и той отрече новината.

"Попов е един от многото нападатели, които оглеждаме в момента. Не сме отправяли оферта към клуба му", са думите на боса пред изданието.

Очевидно е, че преговорите са факт, но трансфер със сигурност няма.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

БББ

преди 13 години

Смятайте тогава Блекбърн какъв елитен клуб са, щом купуват такива играчи без покритие. Поне да беше станал голмайстор на бг парвенството :)

21

re

преди 13 години

Тая снимка да не е майтап. *** пъпчивия супермен.

20

Виктор

преди 13 години

Значи спортал.бг са преписали от сайта на Литекс, че попов е подписал с Блекбърн, топспорт.бг (тъпспорт) са преписали от спортал, корнер.дир.бг, са преписали от тъпспорт, днес.бг са преписали от дир-а, а Ройтерс са преписали от днес.бг.Излиза, че Ройтерс са преписали от на ганчев заспалите админи:D :D :D

fallback