Треньорът Прандели. Снимка: БГНЕС
fallback

Нов треньор и нови играчи, но все същият слаб резултат за Италия.

Адзурите загубиха 0:1 от Кот д'Ивоар в контрола и продължават да чакат първия си успех за 2010 г. Мачът бе първи за Италия след грандиозното фиаско на Мондиал 2010.

Единственият гол в мача вкара капитанът на Манчестър Сити Коло Туре малко след почивката.

След грандиозният провал на Италия на Мондиал 2010, отборът претърпя много промени. Селекционерът Марчело Липи напусна, а неговият заместник Чезаре Прандели бе назначен със задачата да подмлади и промени изцяло тима. Бившият треньор на Фиорентина не се бави много, като заяви, че ще започне от A (Амаури) B (Балотели) С (Касано).

Първи мачове за Италия записаха Амаури, Марио Балотели, Сиригу, Мота и Молинаро. Антонио Касано пък игра за страната си за първи път от Евро 2008 насам.

Още за подробности за футболната среща

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ювентус

преди 13 години

Как няма да падат като не вземат Дел Пиеро който вкарва от всякакво положение. Има 99% успеваемост на дузпи и всеки втори удар от фаул влиза в мрежата.

3

Анонимен

преди 13 години

Големият отбор на Италия, който отпадна най-безславно от световното и с чийто резерви бе страшно геройство да направим 0:0 в София и беше голямо тупане в гърдите и хвалене, въпреки страхливата тактика. А Ирландия, която не ни превъзхождаше с нищо като единици какво направи? Заради този мишешки манталитет ще си останем вечно най-големите мизерници.

2

лопатар

преди 13 години

касано, масано - вън от чадъра. Стария тренер ги е виждал, какви са куци коне.Италиански нещастници, но ... късметлии.

fallback