Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Четирима футболисти на КНДР са изчезнали от лагера на националния отбор в ЮАР, сензационно съобщи южнокорейският спортен вестник "Илган".

От изданието допълват, че футболистите не са били на разположение на своя наставник Ким Йон-Хун още на първия мач с Бразилия.

Според вестника от списъка с 23-ма играчи, срещу Бразилия КНДР е предоставила списък със само 19 футболисти.

Изчезналите национали са нападателят Чол Хиок Ан, защитникът Сунг Хиок Пак, вратарят Мионг Вон Ким и халфът Кионг Ил Ким.

Делегацията на Северна Корея в ЮАР досега не е излязла с коментар около мистерията с четиримата играчи.

Твърде вероятно е обаче те да са се самоотлъчили от отбора и да не искат да се завърнат повече в родината си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

149

Honorik

преди 13 години

Ami za kakvo da igraqt za takav diktatorski rejim?!Nqkoi trqbva da gi osvobodi ot samozabravilite se komunisti4eski vojdove,na4elo s"Lubimiqt rakovoditel"Kim 4en Ir.

148

муспи

преди 13 години

Цесеке започва първенството с четири корееца. Имената им са засекретени, но са очоровани от стандарта в ЕС, особено храната, качеството й и най вече неограниченото количество. Не излизат от столовата, казват че ако това не го засекретявахте, сега цялия отбор щяхме да бъдем тук. Мразят Левски и скоро ще го докажат. - Ако не сте егоисти, можем да докараме по секретни канали и един милион футболисти. Учим усилено български, че като дойдат децата ни, родителите и тяхните родители, ще трябват пособия

147

Боян 2

преди 13 години

След такива случки, навремето в западната преса излизаше матриял със заглавие "Избрал СВОБОДАТА!". Горките хора! Естествено, че не им се гладува и мизерства за да има Ким Чен Ир атомни бомби!

fallback