Снимка: БГНЕС
fallback

Звездите на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и Стилиян Петров не се чувстват достатъчно обичани в България, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Засега обаче двамата нямали намерение да се отказват от националния отбор, както това стори вратарят Димитър Иванков.
  
"Стилиян и Бербатов нямат намерение да се отказват от националния отбор към този момент, но те се чувстват недостатъчно обичани в България", обяви бившият вратар след завръщането на отбора от Варшава, където снощи тимът ни бе надигран от Полша с 0:2 в контрола.
   
"Иванков се отказва и това със сигурност е лоша новина. Петков е готов да го замести, младите ни вратари - също.

3-4 пъти говорихме с Иванков, но той е твърдо решен да се откаже, иска да обръща повече внимание на семейството си. Трябва да уважим неговото решение", коментира Михайлов относно решението на Димитър Иванков да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

емо

преди 14 години

е какво да си легнем с тях ли и двамата са *** и в тях няма грам патриотизъм за разлика от марто петров на който му личи яда когато пада и изпитва срам че не може да победи за родината си

153

Анонимен

преди 14 години

да,и аз имам вземане даване с англичани...те също казват че хората му се смеят на нашия хубавец..;(

152

Yo Yo

преди 14 години

Tozi Berbatov i v Anglia ne go xaresvat ,az jiveia v Anglia i kogato stane vupros za futbol i Manchester United neka vi kaja ,che ima izkazvania che tova e bila edna ot nai-loshite investitsii na na otbora ,Taka che molia ne mo go xvaleta tozi samoxvalko Berbatov.

fallback