Снимка: GettyImages/Guliver Photos
fallback

Състезателката на Словакия донесе изненадата на Олимпиадата във Ванкувър в дисциплината спринт на 7.5 км. 

25-годишната Анастасия Кузмина (Слвк) грабна златото, като се възползва по най-добрия начин от изключително тежките атмосферни условия в Уистлър олимпик парк.

Кузмина направи грешка при първата стрелба, но се овладя и успя с втора обиколка да финишира първа с време 19:55.6 мин.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 14 години

Наистина допинг проверки се правят два пъти дневно в състезателен период, понякога дори изненадващо и принудително. Трудно се измъква човек с допинг. Просто съм зашеметен от спринта за мъже - Венсан Жей (24 год, в СК от 2007 г.), Емил Свендсен (24 год, в СК от 2006 г.), Яков Фак (22 год, в СК от 2007 г.) просто скриха шапката на старите кримки, които уважавам безкрайно. Ето затова спортът е велик!!!

17

Пустиняк

преди 14 години

Браво на момичето!Колкото до кухавел номер 15. Хей, аман от комплексирани киселяци,разбирачи! Ти имаш ли си поне малка представа какъв е допинг контрола в Германия, срещу собствените им спортисти, че ги скъсват от проверки? Защото отдавна са преминали през някакви комплексирани напъни да се доказват колко са велики и държат спортитстите им да са чисти. За твойта злоба не знам, но все трябва да има лек.

16

Анонимен

преди 14 години

Прекрасно състезание! Феновете на биатлона би трябвало да са доволни. А за Кузмина - нямам думи просто. Че словаците (и украинците, и французите) бяха улучили вярната вакса за тези абсолютно ненормални условия е едно на ръка. Но никоя вакса не отменя невероятната й форма. Хора, тя направи над 50 сек. на ХЕНКЕЛ в чисто беговно време.

fallback