Снимка: http://gigant-belene.hit.bg
fallback

Българският футбол отново влезе в историята, след като мач от родната Северозападна В група стана най-кратката футболна среща, играна някога на Балканите.

Едва четири минути след първия съдийски сигнал мачът между отборите на Гигант Белене и Чавдар Бяла Слатина беше спрян, след като теренът се изпразни заради контузени и на полето останаха само шестима играчи от отбора домакин.

Съставът от Беленe, известен с прозвището си "глиганите", започна двубоя само с осем футболисти.

Пред главния съдия Стоян Денев те обясниха, че не могат да попълнят стартовия си състав заради контузени и наказани футболисти.

Реферът даде съгласието си мачът да започне, тъй като по наредба на БФС минимумът футболисти на терена е 7.

Домакинският отбор обаче бързо остана с 6 полеви футболисти, след като двама играчи получиха контузии и принудително напуснаха терена.

Това остави без избор главния съдия Стоян Денев, който прекрати срещата.

По този начин гостите от Бяла Слатина ще спечелят мача със служебното 3:0.

Гигант Белене е сочен за един от фаворитите в Северозападната В група, като преди куриозната загуба бе на второ място с равни точки с водача Локомотив Горна Оряховица.

В отбора на Гигант се състезават бившия футболен съдия Момчил Врайков и “сървайварът” Светослав Бърканичков.

Двамата обаче не взеха участие във въпросната среща, защото имат наказание заради участие в масов бой в предния кръг на групата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

DonTozzitto

преди 14 години

Много хора се изказват негативно за това, че хората се забавляват, гледайки мач от В група. Ами вие като искате ходете да гледате "футбол" от А група. Не знам дали ще има такъв обаче. Май в България футбол може да се гледа само по телевизията (предимно по Диема). А по отношение на В групата - естествено че ще се смеем, то си е смешно, само да не си футболист или на мястото на съдията.....:)

52

Див Петел

преди 14 години

Тоя Врайков не беше ли един корумпиран съдия, който го изхвърлиха от футбола завинаги. Май е точно той, а сега се подвизава като *** побойник по селски мачлета. Това е българската футболна действителност.

51

Анонимен

преди 14 години

Профил на отбора в myspace:Status: SingleHere for: FriendsOrientation: StraightBody type: AthleticEthnicity: White / CaucasianReligion: Christian - otherZodiac Sign: CapricornEducation: High schoolIncome: Less than $30,000:)

fallback