Снимка: БГНЕС
fallback

Тежки дни настанаха за звездата на родния футбол Христо Стоичков.

Камата, който бе посрещнат като Бог при пристигането си в ЮАР, е на път да не дочака световното футболно първенство в страната през лятото на 2010 година.

Стоичков едва отърва кожата си, след като полицията го спаси от гнева на освирепелите фенове на Мамелъди Съндаунс след загубата им от Бидвест Уидс, съобщава БГНЕС.

Легендарната осмица бе качен в брониран полицейски джип, който бе ескортиран от стадиона на Бидвест с друга полицейска кола 40 минути след мача.

Близо 200 фенове чакаха Камата пред стадиона, за да се саморазправят с него, бесни след загубата с 4:2 от Бидвест Уидс миналата вечер.

С това поражение тимът на Стоичков се свлече до 12-о място в местното първенство след 6 изиграни срещи.

Въпреки че с идването на Камата отборът обяви амбиции за шампионска титла, на този етап отличието изглежда мираж.

След 6 изиграни срещи Мамелъди Съндаунс има само една победа, три равни и две загуби.

Самият Стоичков отказа коментари пред местните медии по повод инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

Чао

преди 14 години

Искали са сигурно ,само да го ядат хахаха.............понеже тая *** каза ,че не е Българин и нема нищо общо с България............да върви да плаче там на испанския посланник!!!!!!!!!!!!! Как се чуства *** ***...........

191

В.Бозаджи

преди 14 години

до Славо ,брато та той е едноклетачно а те нямат мозък......

190

защитник на BG

преди 14 години

Ицо, братле, що не се прибереш в Барселона до дупето на хубавата Марияна, че сигурно някой млад амиго го лашка денонощно и не си седнеш на твоя ***, а си тръгнал да гниеш по черни маймунски държави за бели долари...няма да ти стигнат и три живота да си похарчиш милионите бе, братле.Порадвай се на живота, жената и децата си...стига си се правил на СПЕЦ - не си такъв, не разбра ли вече бе селска главо ***...ай чао от мен кратунковец.

fallback