Снимка: БГНЕС
fallback

Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев е пожелал Христо Стоичков да застане срещу Борислав Михайлов на предстоящия конгрес.

Ганчев е провел разговори с Ицо, в които го е убеждавал да се кандидатира за президент на футболния съюз, като му е обещал пълна подкрепа.

Легендата обаче твърдо отказал подобна идея, като причина за това била приятелството му с Михайлов.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

съвсем случаен

преди 15 години

Няма смисъл да се хабите за това кой ще е президент на БФС. Няма никакво значение името,защото то футбол в България има ли? Какви успехи има националния отбор напоследък? - Никаквиии!!! Ами клубния футбол - също! Че дали Левски или ЦСКА имали по-големи успехи и как добре играли ама пак паднали и т.н. Който и да бъде ще е идин държавен лапач- храненик и нищо повече , до следващия избор на новата фигура. А футбола в България е на нивото на Дунав Русе - КРЪГЛА НУЛА И БЕЗДУШИЕ БЕЗКРАЙ!!!!

8

Goiko

преди 15 години

Христо Стоичков - Президент, Президент!!!!!! Щом като е бил най добър на световно ниво, няма начин да не разбира от занаята!!! Има резон да е президент - най прославеният Български футболист и то с честен труд и талант!!!! Каквото и друго да приказвате е БОЗА! Бати Ицо - Президент (Заслужено)!!!!!

7

real de madrid

преди 15 години

абе нека и там се изсере бе,само там не се е *** звезделин

fallback