Люпко Петрович. Снимка: Булфото
fallback

Люпко Петрович е най-вероятният нов селекционер на националния отбор на България, научи Gol.bg от източници, приближени до сърбина.

Шефовете на БФС вече са разговаряли с носителя на КЕШ с Цървена звезда за 1991 г., който е дал принципното си съгласие да поеме лъвовете.

Пълна яснота около новия национален селекционер ще има след седмица.

Тогава от футболната ни централа ще обявят официално името на заместника на Пламен Марков.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

преди 15 години

Новина: Люпко Петрович ще поеме котенцата и ще ги храни с мляко сутрин съобщава Ройтерс. Неназовани източници твърдят, че малките са особено разглезени и на сърбина ще му е изключително трудно да им угоди. Оказа се, че за да си играят трябва да им се пусне поп-фолк и да им се сипе отлежало уиски в паничката. Също така, задължително трябва да се развозват със скъпи котешки чантички, черни и лъскави. Ако ги обидите и ги наречете глезени, веднага се пробужда котешката злошпаметност.. Трудно ще му бъде на Люпко, но не пречи да опита! :)

18

Ха ха ха

преди 15 години

За какви "лъвове" става дума?Ако до сега са имали перфектни мачове и сега да са паднали случайно от сърбите - да,може да им се прости.Моите съболезнования към всички фенове на футбола , ама не разбрахте ли ,че националния ни отбор отдавна УМРЯ.И никакви кръвопреливания и клизми ще му помогнат.Тук чета ,че нямало пари.Хах.Дори и да ги заровят в пари ,единственото което ще направят тези "футболисти" е да поискат повече.ЛИПСАТА НА ПАРИ Е САМО ОПРАВДАНИЕ ЗА КУЦАТА ИГРА. ТЕ ПРОСТО НЕ МОГАТ. Решението е просто - СПРЕТЕ ИМ ПАРИТЕ.Така мърльовците ще избягат сами и в отбора ще останат истинските спортисти.Тези които излизат на терена заради победата а не за обещаната премия. Съвсем сериозно спирам да гледам издънките на националния ни отбор.Нямам нерви.

17

преди 15 години

ЩЕ САСЯВА БОБИ , ДАНЧО И СИЕ..........

fallback