Снимка: Александър Македонски, Gol.bg
fallback

На най-радостната пресконференция за тази футболна година Димитър Бербатов през сълзи сподели, че никога не се е интересувал от парите и единствената мисъл в главата му е била да облече фланелката на Манчестър Юнайтед.

"Мечтата ми да играя на най-високо ниво се сбъдна. От това по-нагоре няма накъде. Дано да съм в разцвета на силите си и да покажа това, което показвам последните години и да радвам всички.", каза още нападателят.

"Беше много тежко, особено в последните дни", сподели Бербатов.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

silvia

преди 15 години

mite aide 4estito i nai-nakraq vzemi se jeni za elena i mnogo malki de4ica si narodete ili 4 kakto ti me4tae6 a sa6to i tq i 06te vednaj yspeh.

44

solaris

преди 15 години

Незнаех,че има толкова завистливи и жалки хора,които първо не разбират от футбол,2ро от политика и 3то от това да следваш мечтите си,жалки сте,но такава е по-голямата част от бъгларския народ,ВСЕ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАМЕ за това и сме на този хал,вместо да се радвате го плюете бати сте,то бива бива малаумни изказвания и глупости ама вие сте много жалки долнопробни хора,без интелект май май,ходете си на село нещастници,*** тъпия народ нямате равни.

43

бойна баба

преди 15 години

Ако бях млада, щях да спя на пред НАСА, за да участвам в програмите им... В живота има не само пари, има и идеи! Което означава, че и във футбола има идеи, не само пари... Манчестър Юнайтед е идея!!!!! Отбор, който 22 години не си е сменял треньора е идея за следване!

fallback