Снимка: Булфото
fallback

Търпението на Стойчо Младенов се изчерпа. Треньорът на ЦСКА ще заведе дело срещу армейците утре и ще сезира Арбитражната комисия към БФС.

Причината за крайното решение е, че от ръководството му дължат 300 000 лева. Сумата е натрупана от неполучени три заплати, премии и 200 000 лв. бонус за шампионската титла.

Стойчо се решил на крайната мярка, след като за пореден път бе излъган от ръководството. Той е готов да напусне ЦСКА, ако не получи парите.

На всичко отгоре разпродават и футболисти, без да го питат. Всеки ден групата на трениращите футболисти намалява, а маршал Стойчо Младенов ще хвърля бялата кърпа.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

преди 15 години

AMI TO ARMIA NJAMA,KAKUV ARMEYSKI KLUB SA?

5

fen

преди 15 години

Все още се чудя защо не организирате едно погребение на тази измислица - ЦСКА. 1. Защо централен, на кое е център?2.Защо Армейски - та армията на Р България не е в България, а е с/у муджахидини и талибани. Останалото у нас е резерв, но на кое не се знае. 3. С какво армията помага на този вече не неин клуб?4.Всичко свястно от отбора е извън България.5. Останалите футболисти са като скрапа от Челопечене.Освен за препродаване скрапа за друго не е полезен.Все едно ЦСКА е само една приказка, с която бабите и дядовците вече приспиват внуците си с думите:ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДИН ГОЛЯМ ФУТБОЛЕН ОТБОР, КОЙТО СЕ КАЗВАЛ ЦСКА... и ето детето заспа.Та направете вече един нов свестен отбор, с необременено минало и славно настояще! А дотогава работа,работа и пак работа!

4

chiva

преди 15 години

Прав е разбира се!!! Те имат семейства и ангажименти. Безобразие, унижение и какъв какъв катарзис ще е нужен за да могат да се изправят и продължат?? Какви феносве сте ??? Направете един наказателен отряд и раздайте правосъдието Вие!!! Още колко трябва да ви мачкат и унижават??? Още колко ще стоите с наведени глави?

fallback