Армин Ван Бюарен ще застане зад пулта в първата вечер на фестивала. Снимка: Reuters

След като поредицата от внушителни партита вече беше открита от титаните Давид Гета и Тиесто през миналия уикенд, то този петък очакваме и другото голямо светило на електронната сцена - Армин Ван Бюрен да покаже защо беше избран четири пъти поред за DJ N1 в света.

Последните две лета Армин е неизменна част от парти календара на българските меломани и им поднесе невероятни шоута, като и този път едва ли ще изневери на себе си.

В краткото ни представяне на част от неговата селекция през тази година ще ви запознаем с някои от най-хитовите парчета на транс и електронната сцена тази година, които холандецът с удоволствие пуска.

Такова е ударното "We Are Here To Make Some Noise", което той специално сътвори за Европейското първенство.

Бюрен отдавна показа своята любов към футболния отбор на родината си, след като през 2010 година пускаше за отбора и многохилядната публика на партито по случай второто място на холандците на футболния Мондиал.
След това продължаваме с едно от най-красивите транс продукции на последните години - Гарет Емъри с нежното "Concrete Angel", което в ремикса на John O`Calaghan се превърна в култов трак за всички транс любители.



Момчетата от W&W изгряха преди около две години, но тогава едва ли някой е очаквал, че с времето ще се утвърдят като едни от най-обещаващите транс надежди, което те доказаха и с последния си за момента голям хит - "Invasion". Няма как да пропуснем и поредното магическо бижу от Orjan Nilsen - "Magic".



Armin пък успя да изкара и нов голям хит през 2012 - носещото романтично френско усещане "J'ai Envie De Toi", което почитателите му бързо заобичаха.

Завършваме с може би най-впечатляващото транс парче за 2012. То е въртяно усилено не само от Армин, но и от другите титани на сцената - Маркус Шулц и Гарет Емъри.

Става въпрос за "The Fusion" на Omnia и Ira.



 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase